Hjärtligt välkommen till Scanvo Lastbil AB!
Grattis - du valde rätt väg!
Det är med glädje som vi vill bli din märkesoberoende handlare av lastbilar.

Med 30 års erfarenhet inom branschen och ett enormt kontaktnät i hela Europa ger vi dig de bästa förutsättningarna för en lyckad affär! Vi finns i tre länder men är en ”lätt” organisation med 25 stolta anställda i Sverige och det gör det enkelt för dig att handla av oss. Det gör också att vi kan sätta låga priser som förmodligen är marknadens bästa (jämför gärna!).

För oss är alla lika!
Vi som arbetar på Scanvo Lastbil AB har en stark passion för våra objekt. Vi lyssnar och finns här för dig. En personlig och nära kontakt med våra kunder är mycket viktigt för oss. Det finns ingen affär som är för stor och absolut ingen som är för liten. Vi behandlar alla på samma sätt och ger er tiden som ni behöver. Att handla av oss känns tryggt, enkelt, personligt och givetvis professionellt.

En trygg investering
Våra kunder brukar uppskatta att vi brinner för deras affärer och engagerar oss helhjärtat. Därför är det självklart för oss att hjälpa er med en genomtänkt och långsiktig finansiering. Vi sätter oss in i era funderingar och tillhandahåller skräddarsydda finansieringslösningar via vårt nätverk. Även här kan du känna dig trygg mer vår långa erfarenhet.

Nöjda kunder är vår motor!
Välkommen att bli en av dem!


SCANVO Lastbil AB
Honungsgatan 6
432 48 Varberg
(Varberg Nord vid motorväg E6)
Sverige

Postadress:
Scanvo Lastbil AB
BOX 1103
432 15 Varberg
Tlf. +46 0340 - 840 00
Fax: +46 0340 - 840 04
info@scanvo.se
www.scanvo.se  


Trygghet för dig och ditt företag

Nu erbjuder Scanvo Lastbil AB drivlina försäkring igenom CE Risk och Gjensidige.

Försäkringen täcker plötsliga och oförutsedda inifrån kommande skador på drivlinans motor eller mekaniska delar. Försäkringen gällar upp till 48 månader.
Den kan tecknas för fordon som är maximalt 18 månader gamla och har en körsträcka under 20 000 km.
Försäkringen kan maximalt löpa i 60 månader efter tillverkningsdatum. Därefter kan den förlängas med en Drivlineförsäkring för begagnade fordon (ED2).

Drivlineförsäkring för begagnade fordon (ED2)
Försäkringen täcker plötsliga och oförutsedda inifrån kommande skador på drivlinans motor eller mekaniska delar. Försäkringen börjar gälla när Drivlineförsäkring för nya fordon (ED1) har löpt ut, eller efter godkänd teknisk kontroll. Försäkringen löper i 12 månader i taget.
Den kan tecknas för bilar som är maximalt 72 månader gamla och har en körsträcka under 700 000 km*.
Försäkringen kan löpa ända tills bilen har en körsträcka på 1 miljon km, eller tills den är 96 månader gammal.
*) Om den förlänger ett ED1-avtal, annars är gränsen 600 000 km.

Välkommen att hör av dig till oss på Scanvo 0340 8400