Hjärtligt välkommen till Scanvo Lastbil AB!
Grattis - du valde rätt väg!
Det är med glädje som vi vill bli din märkesoberoende handlare av lastbilar.

Med 30 års erfarenhet inom branschen och ett enormt kontaktnät i hela Europa ger vi dig de bästa förutsättningarna för en lyckad affär! Vi finns i tre länder men är en ”lätt” organisation med 25 stolta anställda i Sverige och det gör det enkelt för dig att handla av oss. Det gör också att vi kan sätta låga priser som förmodligen är marknadens bästa (jämför gärna!).

För oss är alla lika!
Vi som arbetar på Scanvo Lastbil AB har en stark passion för våra objekt. Vi lyssnar och finns här för dig. En personlig och nära kontakt med våra kunder är mycket viktigt för oss. Det finns ingen affär som är för stor och absolut ingen som är för liten. Vi behandlar alla på samma sätt och ger er tiden som ni behöver. Att handla av oss känns tryggt, enkelt, personligt och givetvis professionellt.

En trygg investering
Våra kunder brukar uppskatta att vi brinner för deras affärer och engagerar oss helhjärtat. Därför är det självklart för oss att hjälpa er med en genomtänkt och långsiktig finansiering. Vi sätter oss in i era funderingar och tillhandahåller skräddarsydda finansieringslösningar via vårt nätverk. Även här kan du känna dig trygg mer vår långa erfarenhet.

Nöjda kunder är vår motor!
Välkommen att bli en av dem!


SCANVO Lastbil AB
Honungsgatan 6
432 48 Varberg
(Varberg Nord vid motorväg E6)
Sverige

Postadress:
Scanvo Lastbil AB
BOX 1103
432 15 Varberg
Tlf. +46 0340 - 840 00
Fax: +46 0340 - 840 04
info@scanvo.se
www.scanvo.se  


Scanvo säljer världsunik Scania

Nu är det klart! Det blir Göteborgsbaserade Tommy & Stefan Frakt AB som köper den torpedbyggda och världsunika Scania S730 av Scanvo Lastbil AB.

Bilen fick enorm uppmärksamhet på Trailer Trucking Festival i Mantorp för några veckor sedan.

- Vi hade hållit det hemligt innan och det var i samverkan med vår danska avdelning som vi fick äran att visa upp denna fantastiska skapelse, berättar Allan Andersen, VD för Scanvo.

Torpedbyggda Scania S730 presenterades av holländska Vlastuin tidigare i somras och har fått stor uppmärksamhet.

- Det är många som har längtat efter att denna populära T-modell ska komma tillbaka och bilen har en skön retrokänsla, säger Andersen.

Nu är det också klart vem som blir den nya ägaren till pärlan. Göteborgsbaserade Tommy & Stefan Frakt AB besökte Scanvos utställning i Mantorp och föll snabbt bilen.

- Vi är kunder till Scanvo sedan många år och detta känns som en riktigt kul affär. Inom kort kommer den rulla på vägarna i Göteborg, säger en nöjd Tommy Carlsson från Tommy & Stefan Frakt AB.

Ytterligare en T-modell på ingång
Scanvo Lastbil kan också avslöja att just nu byggs ytterligare en T-version av senaste generationen Scania.

- Den ska levereras till oss under oktober eller november. Jag tippar på att den kommer bli såld innan den ens har kommit till oss i Varberg, säger Allan Andersen.


Varberg 2017-09-11