image

En trogen kund i DC Transport

Idag hämtade DC Transport från Bjuv hem sin nya fina Scania R500 lastbil med överflyttat skåp som vi gjort på här Scanvo verkstad. VD Peter Schütt är en av Scanvos äldsta kunder – vi har sålt över 50 bilar till Peter sen början av 2000-talet.

- Jag och Allan har blivit goda vänner och allt flyter på oerhört smidigt. Jag uppskattar verkligen enkelheten med att handla av Scanvo. Alltid snabba ledtider och hög service- och kunskapsnivå i verkstaden, säger Peter som berättar att han har runt 25 bilar i parken och 35 anställda – fördelat i två bolag.

Peter ser många fördelar med att köpa nytt.
- Heller amortera än reparera. Sen så få man inte glömma den fördelaktiga bränsleekonomin när man köper nytt, det finansierar sig självt ganska så snabbt.

DC transport var från början en dragbilsförmedling, men i takt med att bolaget växte och fick andra uppdrag gick de snabbt till att bli ett åkeri med egna bilar. Idag har de allt från dragbilar till inrikesbilar och släp.

På plats i Varberg, var förutom Peter, chauffören Eva (på bilden) som ska köra den nya bilen.

- Haha, det var verkligen en efterlängtad dag för henne! Det är alltid roligt med chaufförer som uppskattar våra fina bilar och därmed tar väl hand om dem, säger Peter.

Vi på Scanvo kan inte annat än att tacka för ännu en trevlig affär!
Föregående inläggJonas Berntsson, bilvårdare
Nästa inläggEtt fint ekipage till Hemleverans Grupp Stockholm AB