image

Daniel Leek - Reservdelskoordinator

Har du träffat vår glädjespridare Daniel Leek? Daniel har arbetat hos oss i fem år och började på reservdelar. Han sysslar även idag med reservdelar men han är även ansvarig för försäljning av alla byggnationer som våra kunder önskar på sina fordon.
– Jag tycker det är väldigt skoj att få ha så mycket kundkontakt. Att träffa kunderna och hjälpa dem att lösa olika saker – det är helt klart det bästa med mitt jobb, säger Daniel.


Efter att en kund har köpt en lastbil här på Scanvo så är det ofta Daniel som de har kontakt med för att skräddarsy bilen efter kundens önskemål, som exempelvis lackering, styling, belysning och stripning. Daniel syr ihop helheten och är spindeln i nätet.
– Förutom kunderna så har jag mycket kontakt med våra duktiga mekaniker. Vi är verkligen ett gott gäng här på verkstaden och det är aldrig tråkigt att gå till jobbet.

På lagret finns ett gediget utbud där de vanligaste slitdelarna, som exempelvis filter- och bromsdelar till DAF, Volvo och Scania - alltid finns på hyllan.
– Kunderna uppskattar verkligen vår flexibilitet och att vi inte har så långa väntetider. Vi försöker alltid lösa allt snabbt och till kundens bästa!

SNABBFAKTA OM DANIEL:
Ålder: 26 år.
Familj: Sambo, en dotter och en hund.
Gör helst en ledig dag: Då är jag helst med familjen eller är ute i skogen, jag gillar att fiska och jaga.
Tar med till en öde ö: Kniven.
Favoritmat: Traditionell husmanskost - gärna viltkött!
Lyssnar helst på: Olika slags musik, jag är en allätare.
Föregående inläggNytt ekipage till Tälje Transport
Nästa inläggEn Scania till familjeföretaget ROPA Transport AB