Scanvo blir auktoriserad DAF-återförsäljare

Scanvo Lastbil AB i Varberg blir auktoriserad DAF-återförsäljare. Med förstärkt team kommer man nu att ansvara för försäljning och en del av servicenätverket i Sverige.
– Det är en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda moderna, miljövänliga och högkvalitativa lastbilar som uppfyller våra kunders högt ställda förväntningar, säger Allan Andersen, VD för Scanvo.


Scanvo, den svenska lastbilshandlaren, har under sina 25 år i branschen varit en av de mest framgångsrika lastbilsåterförsäljarna i Sverige – och nu utökar man sitt utbud då de blir återförsäljare för DAF:s hela sortiment av lastbilar.

– Vi strävar ständigt efter att utveckla Scanvo, och att bli auktoriserad DAF-återförsäljare är ett betydelsefullt steg för oss. Vi har förstärkt upp vårt försäljningsteam som kommer arbeta i samma anda – med kunderna i största fokus, säger Allan.

Scanvo har en helt ny service- och verkstadsanläggning intill E6:an i Varberg och auktoriserade DAF-mekaniker.
– Vi kommer också att ha ett nära samarbete med flera auktoriserade serviceverkstäder runt om i landet och kommer erbjuda oerhört attraktiva service- och reparationsavtal på nya DAF-lastbilar, berättar Roland Poulsen, vice VD.

Scanvos försäljningspersonal har sin bas i Varberg och i Markaryd – men hela teamet är designat för att vara flexibelt och mobilt, anpassat efter kundernas behov.

– Tveka inte att höra av er till oss ni är nyfikna på DAF. Vi ser ett tydligt trendskifte inom lastbilsbranschen där allt fler ser DAF som ett givet förstaval – och vi kan lätt förstå varför. DAF erbjuder marknadens rymligaste hytter, låga utsläpp, riktigt bra bränsleekonomi, komfort och säkerhet i toppklass. Att arbeta med och köra en DAF-bil är ren glädje, vilket gör detta avtal till en grundläggande del av vår framtidsvision. Våra kunders framgång är vår drivkraft, avslutar Allan och Roland.
Föregående inläggTre nya DAF till Petersens Transport AB
Nästa inläggNy DAF XF 530 FAN till Jönköping