image

Allan Andersen - VD

Lär känna vår fantastiska VD Allan Andersen! För Allan har mottot alltid varit att arbeta hårt men aldrig kompromissa med arbetsglädjen.

- Jag vet inte hur många gånger jag har suttit i kundmöten en sen fredagskväll eller på helgen – inte minst under de första uppstartsåren. I början fick man verkligen kämpa för varje affär och man var ständigt hungrig på nästa deal. Det var verkligen en kul tid och det bästa är att jag fortfarande tycker att det är lika roligt att gå till jobbet – över 20 år senare, säger Allan.

Han flyttade till Varberg i augusti 1999 för att bli säljare. Men när lastbilsföretaget som han jobbade för lades ner två år senare var det ovisst. Han tog chansen att vara med och starta upp Scanvo. 2004 kom Roland Poulsen till Varberg som lärling för att så småningom bli lastbilshandlare. Numera är han också delägare och vice vd.

- Vi är ett familjeföretag och gemenskapen bland oss som arbetar här är stark. Vi har haft en positiv utveckling i alla år och är i ständig utveckling. Vi vill alltid förnya oss, med den senaste teknologin och med nya erbjudanden och lösningar. Senaste åren har vi exempelvis varit väldigt operativa inom nya områden, såsom hästbilar och en storsatsning på märket DAF. Med vår fantastiska verkstad har vi en riktigt fin helhetslösning som våra kunder verkligen uppskattar.

Med ett starkt fäste på marknaden – är idag goda kundrelationer och trivsel på jobbet högst på Allans priolista:
- Vi bryr oss om varandra på jobbet och för mig är det absolut viktigaste att personalen mår bra. När det gäller kundrelationer är det samma som gäller som dag ett. Stor respekt för alla människor, ingen kund är för stor och absolut ingen är för liten. Vi är flexibla och familjära handlare att lita på, avslutar Allan.

Snabbfakta om Allan
Ålder: 46 år.
Familj: Fru, tre barn och två hundar.
Gör helst en ledig dag: Umgås med min familj och spelar en paddelmatch.
Favoritmat: Allt italienskt, en fin oxfile med bearnaisesås slinker också ner.
Lyssnar helst på: Podd eller ljudbok, gärna biografier.
Föregående inläggTre (snart fyra) nya fordon till Vemmab i Västerås!
Nästa inläggHasse på Tornfrakt väljer DAF