image

Roland Poulsen, vice VD

Lär känna en av våra favoritdanskar – Roland Poulsen, vice VD på Scanvo och delägare!

När Roland flyttade till Sverige var han bara 19 år och hade fått jobb som lärling åt nykomlingarna Scanvo i Varberg, som hans pappa hade varit med och startat.

- Jag var så nervös och tyckte det var svårt med språket. Minns att jag fick i uppgift att svara i telefonen. Haha, det var inte helt lätt i början och vi har fått många kommentarer genom åren om det här med att vi är danskar. Men jag tycker vi har blivit ganska så duktiga på både språket och den svenska affärskulturen, säger Roland som är uppvuxen i en familj som brinner för fordon och motorsport.
- Vi är flera generationer som håller på med banracing och rally – ett av mina största intressen. Numera mest som supportande pappa vid sidan av banan.


Åren på Scanvo har inneburit massa hårt arbete och han hade inte kunnat kunnat föreställa sig att bolaget skulle bli så stort som det är idag.
- Vi har mycket att tacka våra fantastiska medarbetare, samarbetspartners och kunder, säger Roland som gick in som delägare och vice VD under 2011.

- Jag har varit Allans högra hand och vänskapen vi har tillsammans är fantastisk. Men vi tävlar fortfarande på skoj och har en kul jargong. Hela teamet har roligt på jobbet och vi bryr oss om varandra. Jag är oerhört stolt över alla som arbetar här!

Just pågår mycket diskussioner med Scanvos kunder angående framtiden i branschen, bland annat gällandes drivmedel.
- Vi är gärna bollplank och gillar att ha en nära relation till våra kunder. Vi är flexibla och sätter kundens behov i största fokus!

SNABBFAKTA om ROLAND
Ålder: 38 år.
Familj: Fru, två söner och en hund.
Gör helst en ledig dag: Kollar när mina söner kör gokart eller åker skidor med familjen.
Favoritmat: Europeisk mat, gärna en fin oxfilé. Jag älskar att laga mat, tycker det är avkopplande.
Lyssnar helst på: Musik, just nu lyssnar jag mycket på Jamie Webster.
Föregående inläggÖppet Hus på Scanvo den 4 oktober
Nästa inläggNytt korttidshyrkoncept för DAF