image

Tre (snart fyra) nya fordon till Vemmab i Västerås!

I måndags hade vi äran att leverera tre nya (en fjärde på gång) DAF till Vemmab i Västerås! Så himla roligt! Vemmab är nya kunder till oss som fått tips om oss via kollegor som ingår i samma koncern (Nordic Roadways).

- Vi har hört väldigt gott om både Scanvo och om DAF så vi beslutade för att åka till Varberg. Scanvo kunde möta oss i alla våra behov och vi fick snabbt en väldigt god relation. De ger oss jättebra service, är vänliga och professionella, säger Jonas Sandén från Vemmab.

Under besöket i Västerås tog vi med oss några killar från vår verkstad som hade en genomgång med chaufförerna kring det löpande underhållet.
- Verkligen uppskattat! Sedan kunde Scanvo ordna en lokal servicepunkt här i Västerås, vilket också känns bra. Bilarna är verkligen fina och vi ser fram emot att köra dem. De är både bränslesnåla och HVO-förberedda – vilket många av våra kunder önskar.

Vemmab har cirka 50 anställda och arbetar med drift och underhåll, anläggning och materialtransporter och erbjuder en bred TMA-fordonsflotta för TA-arbeten. Deras tjänster rör alla säsonger på året med grönyteskötsel, sopning, snöröjning, brospolning, schakt- och transporttjänster och företaget har duktiga maskinförare och anläggare inom markanläggning.
- Nu har vi 33 lastbilar och tanken är att löpande byta ut bilar så att vi alltid håller en ny och modern park, säger Jonas.

Tusen tack säger vi från hela Scanvo-teamet! Det har varit ett sant nöje att få göra affärer med er och vi ser fram emot en fortsatt nära kontakt med er!
Föregående inläggBra relationer med Tälje Transport
Nästa inläggAllan Andersen - VD