image

Nicklas Jörnås - Reklamationsansvarig

Lär känna vår problemlösare och fixare Nicklas Jörnås ~ som arbetat hos oss sen starten i Varberg 2001.

Det är svårt att sätta EN titel på Nicklas. Han är bland annat vår fastighets-, reklamations- och utbildningsansvarige. Det är Nicklas som fixar och donar med det mesta här på Scanvo. Han har bland annat kontakt med Motorbranschens Riksförbund, DAF och alla våra fantastiska kunder. Och ibland är han ute och pillar lite i verkstan…

– Jag älskar verkligen att mitt arbete är så varierat. Jag har ju haft förmånen att följa Scanvos fantastiska resa ända sedan 2001. Trots att vi vuxit så mycket så tycker jag verkligen att bolaget har lyckats behålla den familjära känslan. Det är fortsatt låga trösklar och väldigt prestigelöst, säger Nicklas som varit delaktig i Scanvos alla stora händelser – som uppbyggnaden av verkstaden och de nya lokalerna.
Nicklas menar att det finns några olika saker som ligger bakom Scanvos tillväxt.

– Från dag ett har servicenivån för kunderna varit högsta prioritet och det mindsetet sitter i ryggraden. Scanvo har också alltid haft en stor framtidstro och köpt på sig mycket bilar vilket har lett till snabba leveranser åt kunderna. När vi sedan fick en egen verkstad också – så kunde vi tillgodose alla de flesta behoven som kunderna efterfrågade.
Trots att Nicklas arbetat här i över 20 år säger han sig inte ha några planer på att söka sig vidare.
– Jag känner mycket för Scanvo och det är ett företag som verkligen bryr sig om sina anställda, avslutar han.

SNABBFAKTA OM NICKLAS
Ålder: 59 år
Familj: Sambo, fem bonusbarn och fem bonusbarnbarn.
Gör helst en ledig dag: Jag har mycket att välja bland! Pyssla i trädgården, i torpet, åka med motorcykeln, jaga i skogen eller ta en fisketur med båten.
Tar med till en öde ö: Nåt form av verktyg, en yxa eller en kniv.
Favoritmat: Färsk egenfångad hummer!
Lyssnar helst på: Ljudböcker.
Föregående inläggEn Scania till familjeföretaget ROPA Transport AB
Nästa inläggÖZPA Gruppen - En återkommande kund som väljer DAF