image

SÖKES: Lastbilsmekaniker till Scanvo Verkstad

De bästa lastbilarna behöver också de bästa mekanikerna! Vill du bli en i gänget hos oss på Scanvo Verkstad? Just nu har vi två lediga verkstadsjobb.

Om Scanvo Verkstad:
Vi är en komplett lastbilsverkstad i Varberg med toppmoderna och fräscha lokaler. Vi har ett tiotal duktiga mekaniker som har många års erfarenhet och tillsammans erbjuder vi professionell hjälp med reparationer, service och nybyggnationer av både lastbilar och trailers. Vi är en auktoriserad DAF-verkstad vilket innebär att vi utför service och reparationer enligt avtal och garanti.

Vi söker Lastbilsmekaniker:
Som lastbilsmekaniker hos oss på Scanvo ingår du i ett trevligt och kompetent team där fokus hela tiden ligger på kundnöjdhet. Dina arbetsuppgifter består av service, underhåll, byggnation och reparationer av tunga fordon, med inriktning på lastbilar. Vi erbjuder ett omväxlande jobb där du arbetar med den senaste utrustningen och får stora möjligheter till utveckling.

Vi söker just nu två nya medarbetare:
• En med fokus på lastbilsreparationer främst DAF men även på övriga märken.
• En med fokus på byggnationer av nya bilar, särskilt inriktad på elarbete och utrustning.

Vi söker dig som har en fordonsteknisk utbildning eller motsvarande i grunden. Som person har du en stark drivkraft och trivs i en rörlig miljö med varierande arbetsuppgifter. Du har en mycket god känsla för service och är beredd att göra det lilla extra för att göra våra kunder nöjda. För att fungera i rollen behöver du vara strukturerad och noggrann samtidigt som du ser till helheten och samarbetet i teamet. Du är öppen och har lätt för att kommunicera. Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

Anställningsform: Tillsvidareanställning.
Anställningstyp: Heltid dagtid.

Låter det intressant? Skicka in din ansökan så snart som möjligt, vi genomför intervjuer kontinuerligt.
Kontaktuppgifter: Claus Andersen, claus@scanvo.se , 070 359 12 00
Föregående inläggScanvos första pensionär
Nästa inläggGrattis Helsingborg!